Over ons

De naam Gerro Trading is een naam die ontstaan is door onze namen (Gerald en Robert) te combineren. In 2010 zijn we begonnen met de handel in auto’s , schadeauto’s en gebruikte onderdelen. Nadat we de benodigde certificering hebben behaald zijn we ons in 2014 ook gaan bezighouden met het vullen van aircosystemen van personenauto’s , bedrijfsauto’s en landbouwvoertuigen.

Inmiddels zijn we gestopt met de handel en doen we nog uitsluitend airco’s vullen. Dit doen we voornamelijk in de avonduren en in de weekenden naast onze fulltime banen.

We hebben geen eigen pand maar maken gebruik van een beetje ruimte bij een bevriende ondernemer: Vrielink Machinehandel aan de Boekweitakker 5 in Schoonebeek. Door deze relatief goedkope huisvesting kunnen we scherpe tarieven hanteren voor onze aircoservice. Om klanten te bereiken voor deze diensten hebben we de website www.goedkoopaircovullen.nl gelanceerd.

Sinds de lancering van de website hebben we al vele klanten mogen helpen om hun aircosysteem weer lekker koel te krijgen. Heeft uw aircosysteem een verminderde of helemaal geen werking meer? Bel, mail of app gerust als u een vraag heeft of een afspraak wil maken!

Met vriendelijke groet,

Gerald en Robert.